Bölüm "Fakülteler, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı" TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu için listeleme
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
-
Alternatif ve kafes yetiştirme sistemleri ile üretilen perakende yumurtaların kalite özellikleri
(2019)Alternatif (organik, serbest dolaşımlı ve kümes) ve kafes yetiştirme sistemleri ile üretilmiş A sınıfı kahverengi ve beyaz perakende yumurtaların dış ve iç kalite özelliklerinin belirlenmesi ve Yumurta Tebliği ile Yumurta ... -
Effects of aromatic plant extract mixture on laying efficiency, egg quality and antioxidant status in laying quails
(Ankara Univ Press, 2022)This study aimed to evaluate the effects of commercial plant extract mixture added to laying quail rations on performance, egg quality, plasma antioxidant and blood biochemical parameters. In this experiment, 160 Japanese ... -
Pilot Plant Scale Manufacture of Bread Enriched with Seed Protein Concentrates
(2021)For many seeds, cold press technology generates higher quantities of cakes than seed oils, which areconcentrated in proteins. Valorization of the cakes could offer a viable strategy to manufacture proteinfortified foods ... -
Sığır Karkas ve Sakatatlarında Hijyen Profilinin Yasal Mevzuat Kriterleri ile Değerlendirilmesi
(2021)Çalışmada, kasaplık sığırların karkas ve sakatatlarının Türk Gıda Kodeksi (TGK) Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği Üretim Hijyeni Kriterleri gereklilikleri dahilinde mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi hedeflendi. ...