Kurum Yazarı "Okuyucu, Berrin" WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu İçin Listeleme
-
Determination of Nutritional Quality and Aerobic Stability of Sorghum, Maize, and Sorghum-Maize Mixture Silages
Esen, Selim; Okuyucu, Berrin; Koç, Fisun; Özdüven, Mehmet Levent (Univ Namik Kemal, 2022)The current study aimed to determine the nutritional quality and aerobic stability of sorghum, maize, and their mixture silages without any additives. Sorghum and maize were harvested at dough stage from a local farm in ... -
Effect of different kefir source on fermentation, aerobic stability and microbial community of alfalfa silage
Koç, Fisun; Ünal, Emel Özkan; Okuyucu, Berrin; Esen, S.; Işık, Raziye (MDPI AG, 2021)The present study has been one of the first attempts to thoroughly examine the effects of different kefir sources on fermentation characteristics, aerobic stability, and microbial communities of alfalfa silages. The effects ... -
The Ensiling Capability of Various Commercial Mixture Additives on Sunflower Silage Composition, Organic Matter Digestibility and Microbial Profiles
Beyzi, Selma Buyukkilic; Konca, Yusuf; Özdüven, Mehmet Levent; Okuyucu, Berrin (Kastamonu Univ, Orman Fak, 2016)Öz: Bu çalışma, ticari asit karışımlarının silaj katkı maddesi olarak ayçiçeği silajında kullanılmasının kimyasal kompozisyon, lactobacillus, maya ve küf içeriği ile organik madde sindirilebilirliği üzerine etkilerini ... -
Farklı Düzeylerde Laktik Asit Bakterileri ile Enzim İlavesinin Yaş Bira Posası Silajlarında Fermantasyon, Aerobik Stabilite ve in vitro Sindirim Üzerine Etkileri
Okuyucu, Berrin; Özdüven, Mehmet Levent; Koç, Fisun (Kastamonu Univ, Orman Fak, 2018)This study was carried out to determine the effect of lactic acid bacteria+enzyme (LAB+E) mixture inoculants on the fermentation, aerobic stability, and in vitro organic matter digestibility (IVOMD) of wet brewers grain ... -
Is It Possible to Improve the Fermentation and Nutritional Quality of Wheat Straw Silage by Replacing Commercial Inoculant with Kefir?
Okuyucu, Berrin; Esen, Selim (Kahramanmaras Sutcu Imam Univ Rektorlugu, 2022)The current study aimed to determine fermentation quality, aerobic stability, and enzyme soluble organic matter (ELOS) of wheat straw silage by replacing homofermentative (it and homofermentative+heterofermentative (Hm+HT) ... -
Kefir İlavesinin Yonca Silajlarının Fermantasyon Özellikleri ve Aerobik Stabilitesi Üzerine Etkileri
Bu araştırmada, farklı dozlarda kefir ilavesinin yonca silajlarındafermantasyon gelişimi ve aerobik stabiliteleri üzerindeki etkileriaraştırılmıştır. Katkı maddelerinin ilavesinden sonra, yaklaşık 500 görnek plastik torbalara ...