Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Tekirdağ'da Tüketime Sunulan Hamburger ve Piliç Burgerlerin Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özellikleri
(2012)
Bu çalışma, Tekirdağ ilinde farklı marketlerde satılan hamburger (5 farklı firma) ve piliç burgerlerin (6 farklı firma) mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerini belirlemek amacıyla yapılmıştır. Örnekler fizikokimyasal ...
Phenolics Content and Antioxidant Capacity of Mung Bean (Vigna radiata L.) Seed
(2018)
Mung bean (Vigna radiata) is a summer growing legume and widely consumed in the Asian cuisine.In recent years, the functional properties of mung bean have received attention, particularly with respect toantioxidant, ...
Çeşitli gıda boyalarının hücre canlılığı üzerine etkisinin MTS testi kullanılarak belirlenmesi
(2008)
Renk, gıdanın kolayca tanınması ve nihai kararın verilmesi için günümüz modern toplumunda vazgeçilmez bir özelliktir. Gıda boyalarının toksikolojisi, özellikle boyar maddelerin kansere sebep olabileceği konusu gündeme ...