Ara
Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5
Artan Dozlarda Azot Uygulamasının Mibuna (Brassica rapa var. nipposinica) ve Mizuna (Brassica rapa var. japonica) Bitkilerinin Bazı Agronomik Özellikleri, C Vitamini, Protein ve Mineral Madde Miktarı Üzerine Etkisi
(2015)
Bu araştırma ülkemiz için egzotik sebzeler olarak değerlendirilen mibuna ve mizunada artan dozda azot uygulamasının bitkilerde bazı agronomik özellikler, C vitamini, protein ve mineral madde miktarları üzerine olan etkisini ...
The Effect of Increasing Mycorrhiza Applications on Nutrition of Pak Choi (Brassica rapa L. subsp. chinensis L.) Plant
(2018)
The study was done to determine the effect of increasing mycorrhiza application on some macro and micro nutrient element contents of pak choi (Brassica rapa L. subsp. chinensis L.) plant. According to the experiment results, ...
The Effects of Increasing Mycorrhiza Applications on Some Biological Properties of Baby Carrot (Daucus carota L.) Plant
(2018)
The study was done to determine the effect of increasing mycorrhiza application on some biological properties of baby carrot plant. According to the pot experiment results, important increases in some biological properties ...
Tanenler ve Hayvan Besleme Üzerine Etkileri
(2014)
Tanenler; bitkilerin yapısında doğal olarak bulunan, kendilerini patojen mikroorganizmalara ve virüslere karşı korumak için ürettikleri fenolik bileşiklerdir. Hayvan besleme açısından ise tanenler; hayvanın türü, fizyolojik ...
Farklı Ekim Zamanlarında Yetiştirilen ve Sebze olarak Tüketimi Önerilen Kanola Yeşilliklerinde (Brassica nap us L.) C Vitamini, Ham Protein ve Mineral Madde İçeriklerinin Belirlenmesi
(2014)
Bu araştırma, 2010-2011 yılı sonbahar ve ilkbahar dönemlerinde UV katkılı PE ile örtülmüş ısıtmasız yüksek tünelde yetiştirilen sebze olarak değerlendirilebilecek kanola yeşilliklerin (Brassica napus L.)de; C vitamini, ham ...