Bölüm "Meslek Yüksekokulları, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü" Meslek Yüksekokulları için listeleme
Toplam kayıt 6, listelenen: 1-6
-
COVID 19 PANDEMİSİNİN TÜRKİYE İÇ TURİZMİNE YANSIMALARI: DEĞİŞEN TALEP ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
(2020)Turizm talebinin elastik olması sebebiyle olası bir hayati tehlike durumunda insanların kolaylıklavazgeçebileceği olaylardan birinin turizm olduğu bilinmektedir. Virüs neticesinde turizm endüstrisinin 2.Dünya savaşından ... -
COVID-19 Pandemisinin Türkiye İç Turizmine Yansımaları: Değişen Talep Üzerine Bir Araştırma
(2020)Turizm talebinin elastik olması sebebiyle olası bir hayati tehlike durumunda insanların kolaylıklavazgeçebileceği olaylardan birinin turizm olduğu bilinmektedir. Virüs neticesinde turizm endüstrisinin 2.Dünya savaşından ... -
Evaluation of Local People's Perspective on Rural Tourism: Sample of Tekirdağ Province
(2020)The main purpose of this study is to determine the positive or negative rural tourism perception ofthe people living in the villages where rural tourism education was given by Tekirdag MetropolitanMunicipality and it is ... -
Farmers' approaches in the integration of cooperatives and ecotourism
(Peter Lang AG, 2017)[No abstract available] -
Organik Kırmızı Et Üreticileri Birliğine Üye Besi Sığırcılığı İşletmelerinin Sosyo-Ekonomik Yapısı ve Teknik Özellikleri: Çanakkale İli Ayvacık İlçesi Örneği
(2021)Bu çalışmada, Çanakkale ili Ayvacık ilçesinde bulunan organik kırmızı et üreticileri birliğine üyeişletmelerin sosyo ekonomik yapısı ortaya konulmuş olup, besi sığırcılığı faaliyetleri değerlendirilmiştir.Çalışmada ayrıca ... -
Personel Güçlendirmenin Örgütsel Bağlılık Üzerine Etkisi: Yiyecek İçecek İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma
(2020)Rekabet, küreselleşme ile bilgi ve iletişim teknolojilerin de meydana gelen değişimlerin gerçekleştiği çevrede faaliyetlerini sürdüren işletmeler, hizmet kalitesini arttırmak, rekabetle baş edebilmek, değişen çevre şartlarına ...