Konu "vacuum" için Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
Effect of Different Packaging Methods and Storage Temperature on Microbiological and Physicochemical Quality Characteristics of Meatball
(Sage Publications Ltd, 2010)The objective of this research was to determine physicochemical changes and microbiological quality of the different packaged meatball samples. Meatball samples in polystyrene tray were closed with polyethylene film (PS ... -
Evaluating of Milking Parlor Performance in Turkey
(Medwell Online, 2009)The number of dairy farm with milking parlor in Turkey has been increasing in the last 3 years, because of the subsidization. Evaluating milking parlor performance can be beneficial to improve milking quality and quantity. ... -
Farklı Önişlemlerin ve Vakum Kurutma Yönteminin Domatesin Kuruma Karakteristikleri ve Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2012)Bu çalışmada, farklı önişlemlerin ve iki farklı sıcaklık derecesinde, vakum altında kurutmanın dilimlenmiş domatesin kurutma karakteristiklerine ve bazı kalite kriterlerine etkisi araştırılmıştır. Tüm kurutma yöntemlerinde ...