Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Olgunlaşmayla Gemlik zeytininde oluşan fizikokimyasal değişimler
(2011)
Bu araştırmada Gemlik zeytininin kabuk renginin siyahlaşmasından sonraki olgunlaşma döneminde sofralık kaliteyi ilgilendiren özelliklerde, toplam fenolik madde içeriğinde ve antikoksidan aktivitede meydana gelen değiŞimlerin ...
The Effect of Using Different Levels of Calcium Carbonate On the Pysical,Chemical And Sensory Properties of Yoghurt
(2011)
In this research, fortification was applied to milk by adding different amounts of CaCO3. Fortification was performed before and after pasteurization of milk with different levels (200, 400, 600 mg/100ml) of calcium ...
Tarçın uçucu yağının rumen fermantasyonu üzerine etkileri
(2011)
Son yıllarda, bazı uçucu yağların immuno-stimulatör özelliklerinden dolayı rumen metabolizmasını olumlu etkilediği ve seçici antibakteriyal aktiviteleri nedeniyle by-pass protein/amino asit oranını artırdığı ileri ...