Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Investigating Fatty Acid Composition of Various Meat and Offal Products from Turkey (vol 92, pg 659, 2015)
(Springer, 2015)
[No Abstract Available]
Kırsalda geleneksel gıda üretiminde kadınların örgütlenme yaklaşımları
(2019)
Amaç: Bu çalışmada kırsal alanda geleneksel gıda üretenkadınların örgütlenme yaklaşımları Trakya Bölgesiörneğinde araştırılmıştır.Yöntem ve Bulgular: Çalışmada, Trakya Bölgesi (Edirne,Kırklareli, Tekirdağ) illerinin ...
Investigating proximate composition and fatty acid profile of Longissimus dorsi from Anatolian Water Buffaloes (Bubalus bubalis) raised in similar conditions
(Soc Brasileira Ciencia Tecnologia Alimentos, 2019)
The aim of the present study was to compare the proximate analysis and fatty acid profile of water buffalo meats. Samples were taken from three different local meat suppliers in Baklali, Orcunlu, and Nakkas villages, ...