Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
TRAKYA BÖLGESİNDE EKOTURİZM OLANAKLARININ GELİŞTİRİLMESİ
(Namık Kemal Üniversitesi,İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 2012)
toplam ayçiçeği üretiminin %64’ü, çeltik üretiminin %49,5’i ve buğday üretiminin %9,7 si Trakya Alt Bölgesi’nden karşılanmaktadır) doğal, kültürel kaynakları ve jeopolitik özellikleri (İstanbul-Marmara Bölgesi ve Avrupa’ya ...
Trakya’Da Halkın Çevre Duyarlılığının Saptanması Ve Sosyo-Ekonomik Özelliklerin Çevresel Duyarlılık Üzerine Etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2016)
Bu çalışmanın amacı, yoğun çevresel baskıların görüldüğü, Turkiye’nin Avrupa kıtasında yer alan Trakya Bölgesi’ndeki, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli illerinde yaşayan halkın ülkesel, bölgesel ve yerel boyutta çevre sorunlarına ...