Konu "yoğurt" için Rektörlüğe Bağlı Birimler listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Analysis of the Factors Affecting Consumer’s Some Traditional Food Products Preferences by Multidimensional Scaling Method
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2011)The aim of this study is to evaluate consumer behaviour towards factors affecting purchase decision of some traditional food products and grouping those consumer attitudes. The original data was obtained from results of ... -
Ticari Starter Kültür Kullanılmamış Fermente Süt Ürünlerinden İzole Edilen Lactobacillus spp.’nin Fenotipik ve Moleküler İdentifikasyonu ile Bu Bakterilerin Probiyotik Özelliklerinin İnvitro Koşullarda Araştırılması
(Namık Kemal Üniversitesi, 2017)Laktik asit bakterileri fermente süt ürünlerinin üretiminde önemli olan Lactobacillus, streptococcus, lactococcus ve leuconostoc olarak adlandırılan fazla sayıda türe sahiptir. Bu yüzden laktik asit bakterilerine ...