Konu "color" için Rektörlüğe Bağlı Birimler listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
'0900 Ziraat' Kiraz Çeşidinin Meyve Kalitesi Ve Biyokimyasal içerigi Üzerine Büyümeyi Düzenleyici Maddelerin Etkisi
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2013)Bu çalisma, Gisela 5 anaci üzerine asili '0900 Ziraat' kiraz çesidinin (Prunus)avium)L.) meyve kalitesi ve biyokimyasal içerigi üzerine hasattan 3 hafta önce uygulanan metil jasmonat (MeJA) ve aminoetoksivinilglisinin (AVG) ... -
Effects of Vegetable Oils on The Quality Parameters of Red Pepper During Storage
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2010)Sunflower, cottonseed, hazelnut, soybean and sesame oils at the concentration of 0, 2, 4 or 6 g/100g red pepper were added into red pepper to determine the effects of the oils on color and oxidative stability during ...