Konu "HACCP" için Rektörlüğe Bağlı Birimler listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Bir Hazır Yemek İşletmesinde HACCP Sisteminin Kurulması
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2008)Bu araştırmada, 2000 kişi/gün kapasiteli ve 40 çalışanı bulunan özel sektöre ait bir hazır yemek işletmesinde HACCP gıda güvenliği sistemi kurulmuştur. Kurulan HACCP sistemi yedi prensipten oluşmuştur: (1) Tehlike ... -
Közlenmiş Kırmızı Biber (Kapya) Konservesi Üretiminde Gıda Güvenliği
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2015)Son yıllarda, değişen yaşam koşulları ve tüketim alışkanlıkları ile birlikte hazır gıda tüketimi gün geçtikçe artmaktadır. Ülkemizde uzun yıllardır salçalık olarak üretilen kapya biberi günümüzde közlenmiş kırmızı biber ...