ORCID "104491" Rektörlüğe Bağlı Birimler için listeleme
-
Bir Hazır Yemek İşletmesinde HACCP Sisteminin Kurulması
Bilgin, Bilal; Erkan, Ü.C. (Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2008)Bu araştırmada, 2000 kişi/gün kapasiteli ve 40 çalışanı bulunan özel sektöre ait bir hazır yemek işletmesinde HACCP gıda güvenliği sistemi kurulmuştur. Kurulan HACCP sistemi yedi prensipten oluşmuştur: (1) Tehlike ... -
Manda Sütü Yağının Yağ Asitleri Kompozisyonlarının Belirlenmesi
Öksüz, Ömer; Bilgin, Bilal; Kaptan, Binnur (Namık Kemal Üniversitesi, 2017)Bu çalışmanın amacı, Anadolu manda sütünün yağ asidi kompozisyonunu karakterize etmek ve manda sütü yağ asit profilindeki potansiyel yağ asitleri gruplarını araştırmaktı. Laktasyon döneminde 30 Anadolu manda sütündeki ...