Yazar "Korkmaz, Firdevs" için Rektörlüğe Bağlı Birimler listeleme
-
Kekik, Kimyon Ve Tarçın Uçucu Yağlarının Yonca Silajlarında Katkı Maddesi Olarak Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Soycan Önenç, Sibel; Korkmaz, Firdevs (Namık Kemal Üniversitesi, 2016)Bu araştırmanın amacı kekik, kimyon ve tarçın uçucu yağlarının yonca silajlarının fermantasyon kalitesi, aerobik stabilitesi, in vitro metabolik enerji içerikleri ve nispi yem değeri üzerine etkilerini belirlemektir. ... -
Serbest Yetiştirilen Yumurta Tavuklarında Kırmızı Biberin Yemlere İlavesinin Yumurta Kalitesi Üzerine Etkileri
Tahtabiçen, Emre; Okur, Aylin Ağma; Şamlı, Hasan Ersin; Korkmaz, Firdevs (Namık Kemal Üniversitesi, 2015)Son yıllarda kanatlı eti ve yumurtası üretiminin daha ekonomik yapılabilir olması ve ürün fiyatlarının diğer hayvansal protein kaynaklarına göre düşük olması sebebiyle ülkemizde bu ürünlerin diğer hayvansal ürünlere göre ...