Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Ayçiçeği Üretiminde Kullanılan Herbisitlerin Verim Ile Kalite Unsurlarına Etkisi Ve Tanedeki Kalıntı Durumlarının Belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2016)
Ülkemiz yağ üretiminin en büyük bölümünü gerçekleştiren ayçiçeği ekim alanlarında yabancı otlar ve orabanş en önemli problemlerdir. Orabanşa karşı genetik dayanıklı çeşitler bulunmasına karşılık yabancı otlara karşı henüz ...
Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Kahverengi Pas Hastalığına Dayanıklılığının Doğal Koşullarda Morfolojik Belirlenmesi Ve Moleküler Karakterizasyonu
(2016)
Araştırma, 2014-2015 yetiştirme yılında Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü deneme alanı ve laboratuarında yürütülmüştür. Çalışmada bölgede yaygın olarak yetiştirilen 24 ekmeklik buğday ...