Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorYılmaz, İsmail
dc.contributor.authorAracı, Büşra
dc.date.accessioned2023-04-27T20:41:00Z
dc.date.available2023-04-27T20:41:00Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/TezGoster?key=qVqOZFj2DwNmvdf1oGFYiAZgk18-PSfaS3atlSP0lT1KG1BfkXzsrX1qVqP87pUG
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.11776/11534
dc.description.abstractDaha sonra doldurulacaktır.en_US
dc.description.abstractDaha sonra doldurulacaktır.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherTekirdağ Namık Kemal Üniversitesien_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectGıda Mühendisliğien_US
dc.subjectFood Engineeringen_US
dc.titleGüvem eriğinin (prunus spinosa) bazı fizikokimyasal ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesien_US
dc.title.alternativeDetermination of some physiochemical and antioxidant properties of prunus spinosaen_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.departmentEnstitüler, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalıen_US
dc.identifier.startpage1en_US
dc.identifier.endpage72en_US
dc.institutionauthorAracı, Büşra
dc.relation.publicationcategoryTezen_US
dc.identifier.yoktezid760410en_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster