dc.contributor.advisor | Yılmaz, İsmail | |
dc.contributor.author | Aracı, Büşra | |
dc.date.accessioned | 2023-04-27T20:41:00Z | |
dc.date.available | 2023-04-27T20:41:00Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/TezGoster?key=qVqOZFj2DwNmvdf1oGFYiAZgk18-PSfaS3atlSP0lT1KG1BfkXzsrX1qVqP87pUG | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.11776/11534 | |
dc.description.abstract | Daha sonra doldurulacaktır. | en_US |
dc.description.abstract | Daha sonra doldurulacaktır. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Gıda Mühendisliği | en_US |
dc.subject | Food Engineering | en_US |
dc.title | Güvem eriğinin (prunus spinosa) bazı fizikokimyasal ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesi | en_US |
dc.title.alternative | Determination of some physiochemical and antioxidant properties of prunus spinosa | en_US |
dc.type | masterThesis | en_US |
dc.department | Enstitüler, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | en_US |
dc.identifier.startpage | 1 | en_US |
dc.identifier.endpage | 72 | en_US |
dc.institutionauthor | Aracı, Büşra | |
dc.relation.publicationcategory | Tez | en_US |
dc.identifier.yoktezid | 760410 | en_US |