Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
Tekirdağ ilinde üretilen yem hammaddelerinin ağır metal düzeylerinin belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2008)
Bu arastırmada, hayvan beslemede büyük önemi olan yem hammaddelerindeki kirlilik düzeyinin hangi derecede oldugu ve il içinde nasıl degisim gösterdiginin saptanması, bu düzeylerin yasal tolerans sınırlarını asıp asmadıgının ...
Buğday hasılı silajında enzim+mikrobiyal inokulant kullanımının silaj fermantasyonu üzerindeki etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2008)
Bu çalısma silaj katkı maddesi olarak kullanılan laktik asit bakteri+enzim inokulantlarının, farklı dönemlerde hasat edilerek yapılan bugday (Triticum aestivum L.) silajlarının fermantasyon, ham besin maddeleri, hücre ...
Effect of chemical content and physical characteristics on nutritional value of wheat varieties collected from Thrace region
(Asian Network for Scientific Information, 2008)
In poultry feed industry, wheat ranks as the second most important grain after maize. The inclusion level of wheat in poultry diets depends on its nutritional composition as well as on the content of antinutritional factors. ...
The effects of lactic acid bacteria+enzyme mixture silage inoculant on wheat silage
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2008)
This study was carried out to determine the effects of a commercial lactic acid bacteria+enzyme inoculants used as silage additive on the fermentation, crude nutritient contents, cell wall fractions and in vitro dry and ...