Konu "lactic acid bacteria" için listeleme
Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5
-
Artisan strawberry ice cream made with supplementation of lactococci or Lactobacillus acidophilus
(Chiriotti Editori, 2007)The main aim of this research was to determine whether strawberry, a highly acidic fruit, can mask the sour taste of ice cream made with the addition of lactic acid bacteria (LAB). The effect of different LAB on strawberry ... -
Effects Of Sweet Apricot Kernel Meal On Performance And Intestinal Microbiota In Broiler Chickens
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2014)Yürütülen bu çalışma ile kayısı çekirdeği küspesinin (KÇK) etlik piliç performansı ve bağırsak mikrobiyotası üzerine etkilerinin ortaya konulması amaçlanmıştır. Denemede, tel kafeslerde yetiştirilen yüz yirmi adet etlik ... -
Laktik asit bakterileri+ enzim inokulantlarının tririkale silajlarında fermantasyon ve aerobik stabilite özellikleri üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2019)Bu çalışma laktik asit bakteri inokulantları ve enzimlerin (LAB+E) tritikale silajlarının fermantasyon özellikleri, aerobik stabilite, hücre duvarı kapsamı ve in vitro organik madde sindirilebilirliği üzerindeki etkilerinin ... -
Silaj inokulantları kullanarak yapılan araştırmaların meta analitik değerlendirilmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2019)Bu çalışmada, silaj inokulantlarının in vivo ve in vitro koşularda hayvanlarda verim ve performans üzerine olan etkileri ile ilgili yayınlanmış makale ve bildiriler arasından tam metin erişimli 70 araştırma makalesi ... -
Sodyum diasetat ilavesinin yonca silajlarının fermantasyon özellikleri ve aerobik stabilitesi üzerine etkileri
(2019)Bu araştırma, sodyum diasetat kullanımının yonca silajlarında fermantasyon gelişimi ve aerobik stabiliteleri üzerindeki etkilerini belirlemek amacıyla yürütülmüştür. Çalışmada katkı maddesi olarak bileşiminde (asetat ve ...