Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Alibas, Ilknur" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Küçük Resim Yok
    Öğe
    Drying of fruits and vegetables
    (Elsevier, 2023) Ertekin, Can; Aktas, Turkan; Alibas, Ilknur; Essalhi, Hajar
    Fruits and vegetables tend to deteriorate shortly after harvest due to their high moisture content. The aroma, color, appearance, and nutritional properties of these products start to decrease if a preservation method is not used. In order to prevent these quality losses and increase the shelf life of the products, various preservation methods have been applied. The most common and economical method is drying. It has advantages over other preservation methods, such as convenience in transportation and storage, more concentrated nutrient content, long-term preservation, and less packaging costs. The aim of this chapter is to examine the sorption properties, pretreatments, drying methods, quality criteria, and energy costs. © 2023 Elsevier Inc. All rights reserved.

| Tekirdağ Namık KemalÜniversitesi | Kütüphane | Açık Bilim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Namık Kemal Üniversitesi, Tekirdağ, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim