Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
Buğdayda Yaprak Analiziyle Eksikliği Belirlenen Elementlerin Yapraktan Gübrelemeyle Verim ve Kalite Üzerine Etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2016)
Deneme Tekirdağ koşullarında üretimi yapılanan Gelibolu, Enola, ZA-75, Krasunya ve Nina buğday çeşitlerinde kurulmuştur. Üreticimizin toprağa uyguladığı klasik taban ve üst gübresi uygulamasına ilave olarak ...
Effects of Grafting on Organic Seedling Quality and Tomato Production in Greenhouse
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2017)
Grafting is used as an essential cultural technique to increase tolerance of vegetables against biotic and abiotic stresses. Since grafting contributes to sustainable agriculture by reducing the amount of agrochemicals ...
Yaprak Gübrelemesinin Ekmeklik Buğdayda Verim Ve Kaliteye Etkisi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2018)
Bu çalışma 2010-2011 yetiştirme sezonunda Marmara Bölgesi’nin önemli bir tarım merkezi olan Tekirdağ İl’inde Ziraat Fakültesi üretim alanlarında, Esperya, Krasunia Odes’ka, Nina, Gelibolu ve Flamura-85 ekmeklik buğday ...
Yavaş Ayrışan Gübre Ve Yaprak Gübresi Uygulamasının Ayçiçeği Bitkisinin Verim Ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
(Namık Kemal Üniversitesi, 2018)
Deneme, 2012 yılında Tekirdağ merkez ilçeye bağlı Karaevli köyünde üretici arazisinde kuru şartlarda kurulmuştur. Araştırmada deneme materyali olarak; orta erkenci, kurak şartlara yüksek toleranslı, orta boylu sağlam gövdeye ...