Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Tekirdağ İli Koşullarında I. ve II. Ürün Olarak Yetiştirilen Bazı Mısır Çeşitlerinin Silaj Fermantasyon Özellikleri ve Yem Değerinin Belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2010)
Bu çalışma I. ve II. ürün olarak yetiştirilen beş farklı melez mısır çeşidinin (Cargill-955, Pioneer-3167, Ada-9510, Ada-9516, Ada-523) fermantasyon özellikleri, ham besin maddeleri, hücre duvarı içerikleri, in vitro ...
Aerobik Stabilite Süresince Paket Silajlarinda Renk Değişimi
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2010)
Bu çalışmada, paket silajlarda açım sonrası silaj yüzeyinin renginde meydana gelen değişimler ile bazı kimyasal ve mikrobiyolojik parametreler, altı günlük aerobik stabilite süresince izlenmiştir. Uygulamalar; kontrol ...