Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
Soğuk Pres Yağlar İlave Edilerek Üretilen Fermente Sucukların Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2016)
İnsan yaşamında sağlıklı beslenmenin önemi, yiyeceklerin hastalıkları önlemesi, iyileştirmesi ve sağlık üzerindeki olumlu etkilerinin ortaya çıkarmasıyla artmıştır. Sucuk; Türkiye’de fermente et ürünü denildiğinde ilk ...
The Effect of Environmental Factors on Heavy Metal and Mineral Compositions of Raw Milk and Water Samples
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2016)
In this research, the concentrations of essential metals (Mn, Zn, Cr, Cu, Co), toxic metals (Cd, Pb) and some minerals (Al, Ca, K, Na, Fe, Mg) were determined in raw cow's milk and water samples collected from 3 different ...
KENTSEL ALTYAPI MODELLERİ VE BU MODELLERİN FARKLİ SEKTÖRLER İÇİNDE KARŞILASTIRILMASI
(Namık Kemal Üniversitesi,İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 2016-12)
Kentsel altyapıda; Su ve atıksu, elektrik, telekominikasyon da her türlü planlama, yapım, temin, iletim, işletim gibi temel döngüleri kontrol etmek, bunlar için gereken sermaye, emek ve farklı işletim alternatiflerini ...
Prevalence of Listeria spp and L. monocytogenes in Home made Pottery Cheese
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2016)
Presence of Listeria spp. and L. monocytogenes in traditional pottery cheeses produced at eight different provinces in Turkey was investigated. A total of 279 samples were surveyed. Apart from L. monocytogenes, L. ivanovii ...