Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Cabernet-sauvignon üzüm çeşidinde farklı kültürel işlemlerin verim ve kalite özellikleri üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2014)
Bu araştırmada Tekirdağ koşullarında Cabernet-Sauvignon üzüm çeşidinde farklı kültürel işlemlerin, verim ve kalite üzerine etkilerinin incelenmesi amaçlanmıştır. Denemede 3 farklı toprak işleme ve 3 farklı yaprak alma ...
Üretimi yapılan bazı domates çeşitlerinin kurutmaya uygunluklarının belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2019)
Araştırma Marmara Bölgesinde yetiştirilen bazı sanayilik domates çeşitlerinin kurutmaya uygunluklarının belirlenmesi amacı ile 2017 ilkbahar-yaz yetiştirme periyodunda yürütülmüştür. Bu amaçla bölgede sanayilik olarak ...