Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Yeni ıslah edilen güz gülü ve bozbey üzüm çeşitlerinin muhafazaya uygunluklarının belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2019)
Bu çalışmada, Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nde melezleme ıslahı yöntemiyle elde edilen Bozbey ve Güz Gülü üzüm çeşitlerinin soğukta muhafazaya uygunluklarının belirlenmesi amacıyla, normal atmosfer ...
Hasat sonrası putresin, salisilik, oksalik asit ve kalsiyum klörür uygulamalarının bazı erik çeiştlerinin muhafaza süresi ve meyve kalitesi üzerine etkisi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2019)
Bu çalışmada, Black Diamond ve Autumn Giant erik çeşitlerinin depolama süresi üzerine hasat sonrası Salisilik asit, Oksalik asit, Putresin, Kalsiyum uygulamalarının etkisi araştırılmıştır. Uygulamalardan sonra erikler ...