Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Kimyon uçucu yağının fiğ-yulaf silajının fermantasyon kalitesi, aerobik stabillitesi ve in vitro sindirilebilirlik üzerine etkisi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2018)
Bu araştırma kimyon uçucu yağının, fiğ-yulaf silajının fermantasyon kalitesi, aerobik stabilitesi, in vitro metabolik enerji içerikleri ve nispi yem değeri üzerine etkilerini belirlemek amacı ile düzenlenmiştir. Fiğ- yulaf, ...
Laktik asit bakteri ve enzim karışımı inokulant ilavesinin yonca silajlarında fermantasyon, aerobik stabilite ve yem değeri üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2018)
Bu çalışma, yonca silajlarına farklı düzeylerde laktik asit bakteri+enzim (LAB+E) kullanımının fermantasyon özellikleri, aerobik stabilitesi, nispi yem değerleri (NYD) ve in vitro organik madde sindirimi (OMS) üzerindeki ...