Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Tekirdağ ili kaba yem üretimi, kapasitesi ve hayvan beslemedeki önemi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2010)
Ülkemizde, kaliteli kaba yem, çayır ve meralarımız ve yem bitkileri tarımı olmak üzere iki önemli kaynaktan üretilmektedir. Bu kaynaklardan doğal çayır ve meralarımız, uzun yılardır devam eden erken ve aşırı otlatmalar ...
Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'ne üye işletmelerin gelişim süreci ve bugünkü durumu
(Namık Kemal Üniversitesi, 2008)
Bu çalışmada da Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin kurulması ile Tekirdağ ilindeki büyükbaş hayvancılık işletmelerine yıllar itibariyle sağlamış olduğu katkılar incelenmiştir. Ayrıca ildeki mevcut durum ...
Tekirdağ ili süt sığırcılığı işletmelerinde buzağı ölümleri
(Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 2020)
Tekirdağ ilinde süt sığırcılığı işletmelerinde buzağı ölümleri ile ilgili yapılan bu araştırma basit şansa bağlı seçilen 207 adet süt sığırcılığı işletmesinden yüz yüze yapılan anket yolu ile toplanan verilerin değerlendirilmesi ...