Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Türkiye'de ekmek sanayi ve ekmek tüketim eğilimleri: Edirne ili merkez ilçe örneği
(Namık Kemal Üniversitesi, 2014)
Ekmek tüm dünyada insanların en temel besin kaynağıdır. Besleyici ve doyurucu olması, ucuz olması ve kolay temin edilebilmesi gibi etkenler, ekmeğin özellikle geli?mekte olan ülkelerde karbonhidrat ve protein kaynağı ...
Dünya'da ve Türkiye'de kesme çiçek sektörü pazarlama organizasyonları ve tüketici eğilimleri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2014)
Dünyada kesme çiçek üretimi özellikle 20. yüzyıl başlarında önem kazanmaya başlamıştır. Küreselleşme ve bunun gelire olan etkisine bağlı olarak dünya üzerinde birçok ülkede kişi başına düşen kesme çiçek tüketimi giderek ...