Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
ISO 22000 kalite sistemlerinin hazır yemek sektöründe uygulaması
(Namık Kemal Üniversitesi, 2009)
Kalite ve gıda güvenliği yönetim sisteminin modern teknoloji uygulayan gıda işletmelerinde yerleştirilmesi zorunlu hale getirilmiştir. Bu amaçla Uluslararası Standartlar Organizasyonu 'ISO 9000 ve HACCP standartlarının ...
Avrupa Birliği ülkelerinde gıda denetim sistemleri ve ülkemizdeki sistemin karşılaştırılması üzerine bir araştırma
(Namık Kemal Üniversitesi, 2007)
Gıda denetimi, gıdaların üretimi, işlenmesi ve dağıtımı konusundaki gelişmeler ve son yıllarda meydana gelen BSE gibi krizlerle giderek artan şekilde önem kazanan bir konu olmuştur. Türkiye'de uzun yıllar boyunca tüzük, ...