Yazar "Oraman, Yasemin" için Enstitüler listeleme
-
Tüketicilerin, beslenme ve sağlık uzmanlarının fonksiyonel gıdalara olan yaklaşımlarının değerlendirilmesi
Erel, Fatma Pelin (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 2021)Tüketiciler her geçen gün daha kaliteli ve daha uzun bir yaşam sürmeyi hedeflemektedirler. Tüketici davranışındaki değişim nedeniyle, bilgili, bilinçli tüketicilerin oranı istikrarlı bir şekilde artmakta ve sağlığı koruma ... -
Üniversite öğrencilerinin şekerli içecek tüketim eğilimleri üzerine bir araştırma: Enstitüler örneği
Kaplan, Nuray (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 2020)Son yıllarda, dünya genelinde şekerli içecek tüketimi ve onun insan sağlığı üzerine etkilerine ilişkin birçok çalışma yapılmıştır. Bu çalışmalarda, şekerli içecek tüketiminin insanlarda başta obezite olmak üzere kalp ...