Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Soğuk Pres Yağlar İlave Edilerek Üretilen Fermente Sucukların Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2016)
İnsan yaşamında sağlıklı beslenmenin önemi, yiyeceklerin hastalıkları önlemesi, iyileştirmesi ve sağlık üzerindeki olumlu etkilerinin ortaya çıkarmasıyla artmıştır. Sucuk; Türkiye’de fermente et ürünü denildiğinde ilk ...
Pirinç Kepeği Yağlarının Fiziko-Kimyasal Özellikleri ve Oksidatif Stabilitelerinin Belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2017)
Bu çalışmada; stabilizasyon işleminin pirinç kepeği yağının fizikokimyasal özelliklerine ve yağ asidi bileşimine etkisinin belirlenmesi amaçlanmıştır. İki farklı pirinç kepeği çeşidi (Osmancık ve Opela); mikrodalga, etüv ...
The Microbiological Quality of FrankfurtersSold in Tekirdag
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2015)
The microbiological quality of meat products is characterized by the presence of aerobes, facultative anaerobes, psychrotrophs and mezophiles which are responsible for spoilage and pathogenic bacteria. Producers should be ...