Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Farklı Önişlemlerin ve Vakum Kurutma Yönteminin Domatesin Kuruma Karakteristikleri ve Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2012)
Bu çalışmada, farklı önişlemlerin ve iki farklı sıcaklık derecesinde, vakum altında kurutmanın dilimlenmiş domatesin kurutma karakteristiklerine ve bazı kalite kriterlerine etkisi araştırılmıştır. Tüm kurutma yöntemlerinde ...
Effects of Different Drying Methods on Drying Kinetics and Color Parameters of Strawberry Tree (Arbutus unedo L.) Fruit
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2013)
Changing of drying kinetics and color parameters of strawberry tree fruits that were notreated (NPT), ethyl oleate pretreated (EO) and water blanched at 80 ºC (WB) for one minute were evaluated during hot air drying at 50 ...