Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Farklı UV-C Uygulama Sürelerinin Asmalarda Aşıda Kaynaşma Özellikleri Üzerine Etkileri
(Akdeniz Üniversitesi, 2010)
Bu araştırma 2009 yılı bahar döneminde Chardonnay/SO4 aşı kombinasyonuna farklı sürelerde uygulanan UV-C’nin, aşıda kaynaşma üzerine etkilerini saptamak amacıyla yürütülmüştür. Bu amaçla sürmüş çelik + sürmemiş kalem, ...
Asmada Aşı Kaynaşma Özellikleri Üzerine Bazı Sitokinin Uygulamalarının Etkisi
(Akdeniz Üniversitesi, 2011)
Bu çalışma, asmada aşı kaynaşma özellikleri üzerine sitokinin uygulamalarının etkisinin belirlenmesi amacıyla 2009 yılı bahar döneminde yürütülmüş, çalışmada bitkisel materyal olarak SO4 anacı çelikleri ve Cabernet ...
The influences of different seaweed doses on table quality characteristics of cv. trakya ilkeren (vitis vinifera l.)
(2010)
Trakya Ilkeren is an early maturing table grape cultivar for some regions of Turkey. Sometimes, quality characteristics of early maturing of table grapes, which is desired by grower can't adequately occur. Recently, seaweed ...