Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorTümay Temiz, Havva
dc.contributor.authorVelioğlu, Hasan Murat
dc.contributor.authorBoyacı, İsmail Hakkı
dc.date.accessioned2022-05-11T14:45:24Z
dc.date.available2022-05-11T14:45:24Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.issn0065-7727
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.11776/10035
dc.description.abstract[No Abstract Available]en_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherAmer Chemical Socen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.titleEvaluating Raman spectroscopic data by using principal component analysis to determine the freshness of fish samplesen_US
dc.typemeetingAbstracten_US
dc.relation.ispartofAbstracts of Papers of the American Chemical Societyen_US
dc.departmentFakülteler, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümüen_US
dc.authorid0000-0003-2795-1896
dc.identifier.volume251en_US
dc.institutionauthorVelioğlu, Hasan Murat
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanıen_US
dc.authorwosidTemiz, Havva Tumay/I-7168-2019
dc.identifier.wosWOS:000431903800156en_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster