Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
ISO 22000 kalite sistemlerinin hazır yemek sektöründe uygulaması
(Namık Kemal Üniversitesi, 2009)
Kalite ve gıda güvenliği yönetim sisteminin modern teknoloji uygulayan gıda işletmelerinde yerleştirilmesi zorunlu hale getirilmiştir. Bu amaçla Uluslararası Standartlar Organizasyonu 'ISO 9000 ve HACCP standartlarının ...
Bir Hazır Yemek İşletmesinde HACCP Sisteminin Kurulması
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2008)
Bu araştırmada, 2000 kişi/gün kapasiteli ve 40 çalışanı bulunan özel sektöre ait bir hazır yemek işletmesinde HACCP gıda güvenliği sistemi kurulmuştur. Kurulan HACCP sistemi yedi prensipten oluşmuştur: (1) Tehlike ...