Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Ülkemizde üretilen şalgam sularının bileşimleri ve gıda mevzuatına uygunlukları üzerine bir araştırma
(Namık Kemal Üniversitesi, 2011)
Bu çalışmada ülkemizdeki şalgam sularının bileşimleri belirlenmiş ve Türk Gıda Mevzuatına uygunlukları araştırılmıştır. Bu amaçla piyasadan 29 farklı şalgam suyu örneği alınmış ve Ş1'den Ş29'a kadar kodlanmıştır. Şalgam ...
Seasonal variations in vitamin C and mineral contents and some yield and quality parameters in komatsuna (Brassica rapa var. pervidis)
(Wfl Publ, 2011)
The aim of this study was to determine the changes in yield, growth and quality of komatsuna in successive growing seasons. Experiments were carried out in a PE covered cold greenhouse in late autumn-early winter and late ...
Ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) genotiplerinde kurağa dayanıklılığın karakterizasyonu ve kalite ile ilişkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2011)
Araştırmanın amacı bazı ekmeklik buğday genotiplerinin kurağa dayanıklılıkla ilgili verim, bazı morfolojik, fizyolojik karakterleri ile kuraklığın kalite özellikleri arasındaki ilişkilerin belirlenmesidir. Bu çalışmada ...