Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Taze kaşar peyniri üretiminde HACCP güvenlik sisteminin kurulması
(Namık Kemal Üniversitesi, 2008)
Bu çalısmada taze kasar peyniri üretiminde gıda güvenliginin saglanması amacıyla HACCP sistemi kurulmaya çalısılmıstır. Çalısmada metot olarak HACCP sisteminin temel prensipleri ve taze kasar peyniri üretim yöntemi baz ...
Bir Hazır Yemek İşletmesinde HACCP Sisteminin Kurulması
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2008)
Bu araştırmada, 2000 kişi/gün kapasiteli ve 40 çalışanı bulunan özel sektöre ait bir hazır yemek işletmesinde HACCP gıda güvenliği sistemi kurulmuştur. Kurulan HACCP sistemi yedi prensipten oluşmuştur: (1) Tehlike ...