Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
TEKİRDAĞ İLİ ÇORLU İLÇESİNDE YETİŞTİRİLEN BUĞDAY (Triticum aestivum L.) BİTKİSİNİN BESLENME DURUMUNUN BİTKİ ANALİZLERİ İLE BELİRLENMESİ
(Namık Kemal Üniversitesi, 2017)
Bu çalışma Tekirdağ ili Çorlu ilçesindeki buğday bitkisinin beslenme durumlarının yaprak analizleri ile birlikte belirlenmesi amacıyla yapılmıştır. Çalışma amacı doğrultusunda Çorlu ilçesinin 20 farklı köyünden yaprak ...
Kırklareli Koşullarında Yem Bezelyesi (Pisum arvense L.) – Buğday’ ın (Triticum aestivum L.) Farklı Karışım Oranları ve Biçim Zamanlarının Ot Verimi ve Kalitesine Etkisi
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2017)
Bu araştırma; Kırklareli koşullarında güz dönemi ekilişlerinin yem bezelyesi (Pisum arvense L.) + buğday (Triticum aestivum L.) karışımlarında, karışım oranları ve biçim zamanlarının kuru ot verimi ile kalitesi üzerine ...