Ara
Toplam kayıt 7, listelenen: 1-7
Mikrobiyal inokulantlar ve hücre duvarını parçalayıcı enzimlerinin yonca silajında fermantasyon özellikleri ve aerobik stabilite üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2010)
Bu çalışma laktik asit bakteri inokulantları ve/veya enzimlerin, yonca silajlarının fermantasyon, aerobik stabilite, hücre duvarı kapsamı ve in vitro organik madde sindirilebilirliği özellikleri üzerindeki etkilerinin ...
Tritikale-Macar fiği hasılına enzim ve laktik asit bakterileri inokulant ilavesinin silaj kalitesi üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2010)
Bu çalısma laktik asit bakteri inokulantları ve/veya enzimlerin, tritikale-Macar figi karısımı silajlarının fermantasyon, aerobik stabilite, hücre duvarı kapsamı ve in vitro organik madde sindirilebilirligi özellikleri ...
Laktik asit bakterileri ve enzim karışımı inokulantların düşük kuru maddeli mısır silajlarında fermantasyon özellikleri ve yem değeri üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2010)
Bu çalışma laktik asit bakteri ve enzim inokulantların, mısır silajlarının fermantasyon, aerobik stabilite, hücre duvarı kapsamı ve in vitro organik madde sindirilebilirliği özellikleri üzerindeki etkilerinin saptanması ...
Effects of compaction and maturity stages on sunflower silage quality
(Academic Journals, 2010)
The aim of this research was to determine sunflower silage quality under different compaction conditions of the whole-plant sunflower (Helianthus annuus L.) harvested at three different maturity stages. These were the ...
Sensory Evaluation, Microbiological, Chemical Properties and Mineral Contents of Pickling Caperberries (Capparis spp.) Paste
(Asian Journal Of Chemistry, 2010)
Fresh caperberry fruits at the 0.6-1.8 cm diameter collected from Konya (Selcuklu). Turkey were fermented in 8 % brines at 30 degrees C for 45 days. After fermentation, acidity. salt. pH. total bacteria. coliform, lactic ...
Xanthan Gum Production of Xanthomonas spp. Isolated from Different Plants
(Korean Society Food Science & Technology-Kosfost, 2010)
Xanthan gum were produced from the following Xanthomonas strains; standard strain Xanthomonas campestris NRRL B-1459 and isolated strains Xanthomonas arbicola pv. juglandis, Xanthomonas axonopodis pv. vesicatoria, Xanthomonas ...
The Effects of Bacterial Inoculants and/or Enzymes on the Fermentation, Aerobic Stability and in vitro Dry and Organic Matter Digestibility Characteristics of Triticale Silages
(Kafkas Univ, Veteriner Fakultesi Dergisi, 2010)
This study was carried out to determine the effects of lactic acid bacteria inoculant, enzymes and lactic acid bacteria inoculant-enzymes mixture on the fermentation, cell wall content, aerobic stability and in vitro dry ...