Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
TRAKYA BÖLGESİNDE EKOTURİZM OLANAKLARININ GELİŞTİRİLMESİ
(Namık Kemal Üniversitesi,İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 2012)
toplam ayçiçeği üretiminin %64’ü, çeltik üretiminin %49,5’i ve buğday üretiminin %9,7 si Trakya Alt Bölgesi’nden karşılanmaktadır) doğal, kültürel kaynakları ve jeopolitik özellikleri (İstanbul-Marmara Bölgesi ve Avrupa’ya ...
Kırklareli Kofçaz İlçesi Örneğinde, Kırsal Yerleşimlere İlişkin Kalkınma Öncelikli Ekoturizm Planlaması
(2021)
Gelismekte olan ülkeler içerisinde yer alan Türkiye?de 1927-2020 yılları arasındaki süreç incelendiginde; kırsal alan nüfusu ile kentsel alan nüfusu arasında ters orantılı bir gelisim söz konusu olmustur. Bu durum, kırsal ...