Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
TRAKYA BÖLGESİNDE EKOTURİZM OLANAKLARININ GELİŞTİRİLMESİ
(Namık Kemal Üniversitesi,İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 2012)
toplam ayçiçeği üretiminin %64’ü, çeltik üretiminin %49,5’i ve buğday üretiminin %9,7 si Trakya Alt Bölgesi’nden karşılanmaktadır) doğal, kültürel kaynakları ve jeopolitik özellikleri (İstanbul-Marmara Bölgesi ve Avrupa’ya ...
Trakya bölgesinde kırsal kooperatiflerin katılımı ile ekoturizmi geliştirme olanakları
(Namık Kemal Üniversitesi, 2015)
Ekoturizm, doğal alanlara yapılan, çevreyi koruma ve yerel halkın refahını devamlı kılma sorumluluğu taşıyan tatil/seyahattir. Tanımdan da anlaşılacağı gibi yerel halkın refahını, yani bir anlamda ekonomik anlamda kalkınmasını ...