Ara
Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5
Türkiye'de süt sektöründe gıda güvencesinin temel paydaşlar açısından tüm boyutları ile değerlendirilmesi: TR22 Güney Marmara Bölgesi Örneği
(Namık Kemal Üniversitesi, 2015)
Gıda güvencesi, kısaca yeterli ve dengeli miktarda kaliteli gıdaya herkesin, her zaman ulaşabilme hakkı anlamına gelmektedir. Gıda güvencesi, giderek artan yetersiz ve dengesiz beslenme sorunu nedeni ile gün geçtikçe ...
Yaş Meyve Ve Sebze Tüketicilerinin Gıda Güvenliği Algıları
(Namık Kemal Üniversitesi, 2018)
Bu çalışmanın amacı Çanakkale’deki yaş meyve ve sebze tüketicilerinin, yaş meyve ve sebzelerdeki gıda güvenliği algılarının ölçülmesidir. Oransal Örnekleme Formülü ile belirlenen 166 tüketici ile yüz yüze anketler yapılmıştır. ...
Identifying The Factors Affecting Fresh Fruit Production And Marketing in Canakkale-Turkey
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2015)
Çanakkale ilinde, iklimin ve doğal koşulların uygun olması nedeniyle, meyve üretimi ve pazarlaması oldukça önemli bir yere sahiptir. Çalışmanın amacı, yaş meyve üretim ve pazarlamasına etki eden etmenlerin tespit edilmesidir. ...
Süt ve Süt Ürünlerinde Güvenceyi Etkileyen Faktörlerin Tüketiciler Açısından Değerlendirilmesi: TR22 Güney Marmara Bölgesi Örneği
(2016)
Süt, insan beslenmesi başta olmak üzere tarım ve sanayi gibi birçok alanda kullanılan önemli bir üründür. Türkiye, süt ve süt ürünleri üretimi açısından dünya sıralamasında ilk onda yer almasına rağmen süt ve süt ürünleri ...
Evaluation of Food Security in Dairy Products in Terms of Manufacturers in Turkey
(2018)
The aim of this study is to evaluate the thought of food security provided in dairyproducts and the determinants in terms of manufacturers in South Marmara Region inTurkey. The primary data obtained from 70 dairy manufacturers ...