Konu "xanthan gum" için listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
Farklı xanthomonas türlerinin atok ekmeklerden ksantan gam üretimi ve kalite özelliklerinin belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2019)Bu araştırmada gıda atıklarının önemli bir kısmını oluşturan atık ekmeklerin ekonomik olarak değerlendirilmesi amacıyla atık ekmeklerden farklı Xanthomonas izolatları ve standart üretici izolatı ile optimum koşullarda ... -
Xanthan Gum Production of Xanthomonas spp. Isolated from Different Plants
(Korean Society Food Science & Technology-Kosfost, 2010)Xanthan gum were produced from the following Xanthomonas strains; standard strain Xanthomonas campestris NRRL B-1459 and isolated strains Xanthomonas arbicola pv. juglandis, Xanthomonas axonopodis pv. vesicatoria, Xanthomonas ... -
Xanthan Gum Production under Different Operational Conditions by Xanthomonas axonopodis pv vesicatoria Isolated from Pepper Plant
(Korean Society Food Science & Technology-Kosfost, 2011)The influence of operational conditions (pH, stirrer speed, and temperature) used in the process of xanthan production by Xanthomonas axonopodis pv vesicatoria (XCVA3-1) isolated from pepper plant were evaluated through ...