Bölüm "Yüksekokullar, Sağlık Yüksekokulu, Beslenme ve Diyeteti Bölümü" için listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
Effects of Vegetable Oils on The Quality Parameters of Red Pepper During Storage
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2010)Sunflower, cottonseed, hazelnut, soybean and sesame oils at the concentration of 0, 2, 4 or 6 g/100g red pepper were added into red pepper to determine the effects of the oils on color and oxidative stability during ... -
Ticari Starter Kültür Kullanılmamış Fermente Süt Ürünlerinden İzole Edilen Lactobacillus spp.’nin Fenotipik ve Moleküler İdentifikasyonu ile Bu Bakterilerin Probiyotik Özelliklerinin İnvitro Koşullarda Araştırılması
(Namık Kemal Üniversitesi, 2017)Laktik asit bakterileri fermente süt ürünlerinin üretiminde önemli olan Lactobacillus, streptococcus, lactococcus ve leuconostoc olarak adlandırılan fazla sayıda türe sahiptir. Bu yüzden laktik asit bakterilerine ... -
Ultrasound processing of verjuice (unripe grape juice) vinegar: effect on bioactive compounds, sensory properties, microbiological quality and anticarcinogenic activity
(Springer, 2020)Verjuice is one of the alternative fruit juices recently obtained from unripe grapes. In this study, the aim was primarily to optimize the process conditions for the enrichment of bioactive components in verjuice vinegar ...