Yazar "Demircan, Ahmet" için listeleme
-
İnülin İçerikli Jelly Tipi Yumuşak Şekerleme Üretimi ve Bileşen Optimizasyonu
Tüketicilerin daha kaliteli bir yaşam için sağlıklı ürünlere yöneliminin artması ile birlikte fonksiyonel gıdalara olantalep de artış göstermiştir. Bu sebeple, gıda sektöründe çeşitli ürünlerin formülasyonlarında yenilik ... -
Yüksek lif içerikli jelly üretimi için formülasyon optimizasyonu
Demircan, Ahmet (Namık Kemal Üniversitesi, 2019)Günümüzde artan sağlık sorunları ve toplumun bilinçlenmesi ile daha sağlıklı atıştırmalıkların geliştirilmesi yönündeki çalışmalar ivme kazanmıştır. Bu bağlamda, yüksek lif içerikli prebiyotik ürünlerin sağlığa faydaları ...